ATI

Locul unde ..înveți cel mai bine meseria de asistent !

În momentul în care intra la Terapie Intesivă, zile întregi, până iese, pacientul nu-și vede absolut deloc persoanele dragi. Persoanele dragi suntem noi. Când intrăm, ne știm de pe nume, le facem cu mâna. Noi suntem deja cu măști și ne știm după zâmbet, după zâmbetul pe care nici măcar nu-l vede, ne știm după grimasa zâmbetului, care se vede un pic, așa, între mască și ochelari. Sau după ochi. Sau ne uităm că, în locul celui pe care l-am lăsat aseară, e un alt pacient. Și asta înseamnă că nu mai este printre noi…

Mergi liniștit la serviciu , nu știi ce te așteaptă , grijile de acasa le lași acasă, și știi ca ești acolo pentru acea viața, pentru acel om !

Aceasta experiență mi-a marcat viața, m-a încurajat mai mult în cariera de asistent medical , pe lângă celelalte secții pe care am fost , pentru ca în ATI .. azi pacientul poate evolua spre bine , sau poate mâine nu îl mai găsești..

Nu renunțați la visul vostru , oricât de greu ar fi . Orice început e greu , iar orice usa închisă va deschide o alta ușa mai buna ptr viitorul tău!

Gandul ca pot sa fac un bine pentru cei din jur. Gandul ca pot ajuta la salvarea unei persoane. Nu e o meserie usoara, dar cunosti fel si fel de oameni si de caractere si te formezi si tu altfel ca om, inveți sa te adaptezi la orice situatie si sa pretuiesti viata mai mult !

Aș putea să vă dau câteva ponturi ptr. achiziționarea unor uniforme de calitate de pe diferite site-uri ( de unde cumpăr eu și câteva cunoștințe) , cum ar fi :

https://medical-devices.ro/ ; https://feminamedical.ro/?gclid=Cj0KCQjwmPSSBhCNARIsAH3cYgY_1UOq1RkOyMqpf4Dn6wot_mL7TXjkJ5E-KmGB-02P0r84KT7b6QoaAkdkEALw_wcB ; https://drinuniforma.ro/costume-medicale ; https://www.medfit.ro/ ; https://www.medifashion.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s