Partea IV

Bună dragilor !

Rămăsesem la sistemul sanitar din privat, după încercarea de acomodare într-o secție de Cardiologie…urmează o secție CPU interesanta.

Singurul spital privat din București care dispune de CPU (Compartiment de Primiri Urgențe) .

Investigațiile paraclinice sunt efectuate în CPU sau în imediata vecinătate , un spital foarte bine dotat . Un exemplu putem spune..despre laboratorul de teste suplimentare și anume POC-ul.

Încep într-o dimineață sa ma integrez , colegii fiind amabili și ajutători, o echipă grozava. Încep prima zi cu puține cazuri minore , dificil mi se părea faptul ca trebuia sa ne lucrăm și analizele în timpul când trebuia sa avem și grija pacienților. Într-adevăr, aici nu erau atât de multe formalități ca într-o secție obișnuită, acolo erai în priza dar cu niste cazuri ușoare cum ar fi : un pacient cu administrare de antibiotic sau schimbarea unui pansament , sau o gravida pentru monitorizare fetala, sau pentru diferite investigații de urgență. La intrarea sau ieșirea în tura , se făceau verificări și un raport în legătură cu materiale consumate/necesare pe fiecare tura. O organizare excelenta!

Dar…cum spuneam , nu era ceea ce îmi doream , indiferent de colectiv, organizare și asepsie.

Venind dintr-un spital de stat , îmi doream ” acea doza de nebunie ” .

În final, am renunțat la încercarea de a ma acomoda într-un spital privat. Am luat o scurta pauza din încercările vieții ..pana într-o zi când.. am ajuns sa ma înscriu la un concurs la stat chiar , în ultima zi termenul de înscriere 🙃

Alergând cu teamă spre Registratura acelui spital , în ultima ora de înscriere , am reușit în final …După câteva zile..a urmat concursul 😄 și….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s