Partea a III a

Bună dragi cititori !

Așadar..sa revenim la spitale și experiența unei asistente 😄

După 2 ani frumoși la Gastro , după 2 ani de amintiri , colegialitate , îndemânare .. a venit timpul să plec pentru ca eram doar un asistent pe un post TEMPORAR … In ziua când am primit vestea preavizului , am simțit ca și cum ar pica cerul ( momentul când nu te aștepți ) , am avut un ” gol ” imens . Dar …cu inima frântă și cu sufletul trist , am zis.. trebuie să fac ceva , trebuie să o iau de la capăt!

După multe CV-uri … după încercări nenumărate în orașul natal … Am luat decizia de a pleca în alt oraș, pentru cariera mea. Nu puteam sa stau pe loc. Nu poți sa te opresti din evoluție. Omul cât trăiește, trebuie sa evolueze și sa învețe!

Nu sunt adepta a plecării din țară , deși condițiile din alte state sunt mult mai bune în sistemul sanitar decât în România, corect, sunt de acord . Dar.. lupt pentru un trai în țara mea !

Merg spre un Spital privat renumit din București, încrezătoare , și cu teama unui început nou , singura, necunoscând un om…și mai ales o strada ( nebunia Bucureștiului ) 🙈

După interviu, începe și prima zi de serviciu- Secția Cardiologie. Total diferit fata de stat , într-adevăr condiții de asepsie excelente , regim hotelier pot spune. Eu venind de la stat cu o alta ” mâncătorie de pește ” … unde poate erau zile când nu aveam nici mănuși sau nici branule albastre sa zicem… Dau de privat …unde nu lipsește nimic. În diferitele secții unde am fost , garoul nostru era probabil o sonda urinara. Erai în priza și te învățai cu ce aveai sau ce nu aveai.

Doar ca…erai doar un roboțel care monta o branula odată la 3 zile. În rest , program ok, munca puțină, acte peste acte , pana și ” consumul unei ape ” trebuia notat în calculator. Plictisitor pentru mine … nu îmi plăcea deloc , dar trageam de mine, de decizia pe care o luasem. Practic, nu evoluam în niciun sens în meseria mea .

După o perioada scurta de timp… discut cu asistenta șefa spunându-i ca nu e ceea ce îmi doresc , nu e adrenalina , nu pot fi o ” recepționera sau o secretara ” și într-un contract sa scrie ” asistent ” . As șefa cu o experienta vastă de ATI , înțelegându-ma , încearcă sa ma mute pe ATI sau UPU ….

Și…veți vedea mai târziu,alte minunății ale unui spital privat 🙂

flatmeet.ro

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-4939567821231596

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s